Om oss
Lucas Oil Smörjoljespecialisten

Lucas Oil historia

När du köper Lucas Oilprodukter kan du känna dig trygg med att den har testats i tuffa miljöer ute på racingbanorna hos några av världens främsta racingteam. Varumärket Lucas Oil och de tuffa testerna är en garanti för att du får ett smörjmedel som ger ett bättre skydd än konkurrenternas produkter och ger motorn mindre friktion vilket i sin tur bidrar till en ökad motoreffekt eller mindre slitage. Vilken Lucas Oil produkt du än väljer finns en genomgående tanke och en tydlig produktfördel, som gör att Lucas presterar i toppen av sin produktkategori. Eftersom Lucas Oil focuserade sig på högkvalitativa smörjprodukter, kom snart racingteamen för att få hjälp med problem som motorpåfrestningerna medförde i racingsammanhang. Företaget växte otroligt snabbt, eftersom de även var skickliga marknadsförare. Samtidigt lade Lucas Oil ner ett enormt arbete i utvecklingslabbet kombinerat med fälttester i olika racingteam inom NASCAR, NHRA-dragracing, AMA Motocross mm. Resultatet har blivit att Lucas Oil har unika produkter för racingindustrin oavsett om det gäller bilracing, motocross, båtracing, go-cart eller annat.

Smörjoljespecialisten

Vi har stor kunskapsbank och lång   erfarenhet av smörj-och bränsleprodukter, och  framförallt ett gediget intresse av tribologi och motorfordon.

Vi har den stora glädjen att få  representera Lucas oils imponerande produktserie av världsklass och möta nöjda kunder dagligen, som  uppskattar och värdesätter kvalitén som genomlyser hela Lucas oilsortimentet . Med vetskapen om  att Lucas oil aldrig släpper ut en produkt på marknaden som inte ligger på toppen av produktgenren är en försäkran om nöjda och återkommande kunder i hela världen. Motoroljor och andra smörjprodukter som alltid levererar över förväntan och fungerar optimalt under höga beslastningar.  Där av en enkel slogan som beskriver hela sortimentet...


"It works!"


Lucas Oil racing
Lucas Oil sponsring
Lucas Oil grundare

Forrest Lucas


"Vår styrka är att tillverka bättre produkter för industrier och andra segment, som inte är nöjda med utbudet inom oljeprodukter och sanna mina ord, de stora oljebolagen ignorerar flertalet svaga punkter. Vi har en utmärkt personal och en hel värld av teknologi, som vi har fått genom år av forskning och tester. Tillsammans har vi gjort otroligt mycket på kort tid och vi avser att göra mycket mer! "

Lucas Oil Motorolja
Lucas Oil motorolja till racing